• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΒΑΣΗΣ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ

PASSWORD
ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΒΑΣΗΣ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ
Κάποιοι ίσως θα θέλατε για διάφορους λόγους να ελέγχετε ποιος θα έχει πρόσβαση στο Blog σας. Για να το καταφέρετε αυτό θα χρειαστείτε το παρακάτω script το οποίο θα απαιτεί από τους χρήστες ένα password για να εισέλθουν στη σελίδα σας. Για να το περάσουμε λοιπόν στο Blog μας κάνουμε τα παρακάτω βήματα :

1) Σύνδεση στον λογαριασμό σας από το blogger.com
2) Διάταξη>Προσθήκη gadget>HTML/JavaScript
3) Επικολλήστε εκεί μέσα τον παρακάτω κώδικα :

<script>
var wrong="http://the-best-widgets.blogspot.gr";
var password="123456";
var name = prompt("Απαιτείται Password για να εισέλθετε.","Δώσε τον κωδικό πρόσβασης");
if (name == password) {(confirm("Καλώς ήρθες!"))}
else {location.href=wrong}
</script>

4) Τώρα θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα στοιχεία που έχω μαρκάρει με μώβ με τα δικά σας....Κάνετε λοιπόν αντικατάσταση το http://the-best-widgets.blogspot.gr (το οποίο είναι η τοποθεσία που θα μεταφερθείτε αν δώσετε λάθος Password) με το url του δικού σας Blog και το 123456 (Το οποίο είναι το προεπιλεγμένο Password) με κάποιο κωδικό που επιθυμείτε για Password....
5) Αποθηκεύστε και είστε ok.....Μπορείτε πλέον να διαθέσετε το password που βάλατε σε όποιον θέλετε να έχει πρόσβαση στη σελίδα σας. 

9 σχόλια:

  1. Υπαρχει κωδικος για να κλειδψσο μονο μια σελιδα και οχι ολο το μπλοκ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά βάζεις αυτόν τον κωδικό μέσα στο html της ανάρτησης ή της σελίδας που θέλεις να κλειδώσεις (στο τέλος ή στην αρχή της) και απο κάτω του βάζεις και το script που δεν επιτρέπει να γίνεται δεξί κλίκ στη συγκεκριμένη σελίδα και αυτό ήταν. Το scipt για την απενέργοποίηση του δεξιού κλίκ θα το βρείς εδώ. http://the-best-widgets.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/5/16 02:18

    Υπαρχει κωδικος για κλειδωσο τις εικονες εχω μονο την σελιδα αλλα βλεπω εικονα μπορεις να παρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να κλειδώσουν οι εικόνες όλου του blog πρέπει να βάλεις τον κώδικα απενεγοποίησης του δεξι κλίκ. Για να κλειδώσουν οι εικόνες μίας μονο σελίδας ή ανάρτησης βάζεις τον ίδιο κώδικα μόνο στην συγκεκριμένη σελίδα ή ανάρτηση.

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα, αντιγράφω τον παραπάνω κώδικα, ακολουθώντας τις οδηγίες, και εμφανίζεται η εφαρμογή στο blog μου, μη επιτρέποντας την είσοδο .. Όταν όμως εισάγω τον κωδικό πρόσβασης δεν τον δέχεται δημιουργώντας συνέχεια ανακατευθύνσεις .. Μπορώ κάτι να διορθώσω ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται να μή δουλεύει το δοκίμασα ξανά. Μήπως βάζεις λάθος κωδικό?

      Διαγραφή
  5. Σ΄ευχαριστώ αλλά εξακολουθώ να έχω το ίδιο πρόβλημα .. ίσως να παίζουν κάποιο ρόλο οι βασικές ρυθμίσεις του ιστολογίου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/9/16 08:36

    Καλημέρα! Βάζοντας τον κώδικα αυτον σε μια σελίδα ναι μεν κλειδώνεται αλλά πολύ ευκολα κάποιος μπορει να βρει τον κωδικό πρόσβασης μέσω της προβολής του κώδικα της σελίδας από τα εργαλεία προγραμματιστή κάνοντας απλά και μόνο αναζήτηση των τριών γραμμάτων "pas"...
    Υπάρχει τρόπος να κλειδώσουμε τον κώδικα html του blog (ή μερος του) και να μην είναι ορατός στα εργαλεία προγραμματιστή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απενεργοποιησε το δεξι κλικ ή για ακομα καλύτερα αποτελέσματα βάλε στο gadget πανω απο το μενού τον παρακώτω κώδικα που περιγράφει η παρακάτω ανάρτηση. http://the-best-widgets.blogspot.gr/2015/09/blog.html

      Διαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.