• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ FACEBOOK ΣΤΟ BLOG MOY

FACEBOOK COMMENTS
ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ FACEBOOK ΣΤΟ BLOG MOY
Για να βάλετε σχόλια στο τέλος των αναρτήσεων και έξω από αυτές σαν gadget, θα κάνετε τα εξής : Συνδεθήτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό στο facebook και μετά πηγαίνετε την διεύθυνση https://developers.facebook.com/docs/plugins/ και επιλέξτε στην αριστερή πλαϊνή μπάρα την επιλογή Comments. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο συγκεκριμένα αυτό που δείχνει η φωτογραφία και θα βάλετε μέσα πρώτα την διεύθυνση του blog που θέλετε να εγκαταστήσετε το widget με τα σχόλια, μετά στο διπλανό κουτάκι θα βάλετε το πλάτος που θέλετε να έχει το widget των σχολίων ανάλογα με το πού θα το βάλετε στην πλαϊνή μπάρα ή στο υποσέλιδο.
Στο από κάτω αριστερό κουτάκι θα βάλετε πόσα σχόλια θα εμφανίζονται π.χ. εγώ έχω βάλει 10. Στο διπλανό δεξιό κουτάκι θα βάλετε αν θέλετε να είναι σκούρο ή ανοιχτό το χρώμα του widgetΜετά από την συμπλήρωση και των 4 κουτιών πατάτε Get code και αντιγράφετε τους 2 κώδικες που σας δίνει πρώτα τον από πάνω και κολλητά τον από κάτω στο gadget του blogger HTML/Javascript” και το τοποθετήτε ανάλογα εκεί που θέλετε να εμφανίζεται. Παρακάτω σας έχω έτοιμο τον κώδικα χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτε άλλο εκτός από το να αλλάξετε την διεύθυνση url του δικού μου blog με τα κίτρινα γράμματα με αυτή του δικού σας. Στον παρακάτω κώδικα έχει προστεθεί και η επιλογή «time» κάτι που δεν είχε ο αρχικός κώδικας και με αυτή την επιλογή θα εμφανίζονται πρώτα τα νεότερα σχόλια, αν δεν θέλετε να εμφανίζονται πρώτα τα νεότερα αλλά τα παλαιότερα το αλλάξτε την λέξη «time» με την λέξη «reverse_time».

<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
  if (d.getElementById(id)) return;
  js = d.createElement(s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0";
  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script>
<div class="fb-comments" data-href="http://the-best-widgets.blogspot.gr" data-width="470" data-numposts="10" data-colorscheme="dark" data-order-by="time"></div>

1 σχόλιο:

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.