• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ EXCEL ΣΤΟ BLOG MOY

EMBED EXCEL
ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ EXCEL ΣΤΟ BLOG MOY
Για να κάνουμε ενσωμάτωση ένα φύλλο excel στο blog μας πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει στον chrome browser μας τα υπολογιστικά φύλλα excel από το chrome store. Θα βρείτε την εφαρμογή σε αυτήν την διεύθυνση : https://chrome.google.com/webstore/search/Sheets Αφού ανεβάσετε το αρχείο excel στο google drive πηγαίνετε με το ποντίκι πάνω στο αρχείο και πατήστε δεξί κλίκ και στο μενού που θα ανοίξει πατήστε ανοιγμα με τα υπολογιστικά φύλλα excel. Μόλις ανοίξει το φύλλο excel πηγαίνετε στο οριζόντιο μενού και πατήστε αρχείο και μετά δημοσίευση στον ιστό. Στο παράθυρο που θα ανοίξει αμέσως μετά πατήστε ενσωμάτωση και αντιγράψτε τον κώδικα που σας δίνει ο οποίος θα είναι της παρακάτω μορφής :


<iframe src="https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aLXP3gygi2TILXQkEmfF-CBe5sqp7y5ziLk92pQU1tE/pubhtml?widget=true&amp;headers=false"></iframe>

Από τον κώδικα αυτόν που θα σας δώσει λείπουν οι διαστάσεις του iframe και πρέπει να τις συμπληρώσετε. Οπότε μετά τη πρώτη λέξη <iframe ή πρίν την τελευταία λέξη </iframe> παρεμβάλετε τις εξής παραμέτρους που αφορούν τις διαστάσεις και το περίγραμμα. frameborder="0" height="3000" width="960" σώστε την σελίδα και είστε έτοιμοι. Δείτε και το παρακάτω βίντεο για να το κατανοήσετε καλύτερα.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ σπουδαίο να ενσωματώνεις με 2 γραμμές κώδικα άπειρους συνδέσμους μέσα σε ένα φύλλο excel> Είναι ιδανικό για να φτιάξει κανείς τα περιεχόμενα του blog του ή να ταξινομήσει άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.