• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ E-SHOP BUY BUTTON ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ POP UP WINDOW

BUY BUTTON
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ E-SHOP BUY BUTTON ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ POP UP WINDOW
Παρακάτω σας δίνω ένα κώδικα για να φτιάξετε ένα e-shop buy button το οποίο πατώντας το θα ανοίγει ένα pop up window που θα περιέχει μία φόρμα παραγγελίας του προϊόντος ή των προϊόντων που θέλετε να πουλήσετε. Εσείς δεν έχετε παρά να αλλάξετε το link με τα μώβ γράμματα με ένα δικό σας link που θα οδηγεί στην δικιά σας φόρμα παραγγελίας προϊόντων.
Μπορείτε επίσης αν θέλετε να αλλάξετε το ύψος και το πλάτος του pop up παραθύρου αλλάζοντας τα πράσινα νούμερα.
Το ίδιο ισχύει και για το ύψος και το πλάτος του buy button το οποίο το αλλάζετε αλλάζοντας τα γαλάζια γράμματα. Το χρώμα background και το χρώμα κειμένου του κουμπιού αλλάζουν βάζοντας άλλους κωδικούς χρωμάτων μετά το σύμβολο #.
Ο κώδικας που έχω παρακάτω μπαίνει εκεί που τελειώνει η περιγραφή του προϊόντος πατώντας το κουμπί HTML που υπάρχει στην μπάρα του blogger editor για να γυρίσει η ανάρτηση απο κείμενο σε κώδικα HTML και να ενσωματώσετε τον παρακάτω κώδικα του buy button. Η φόρμα παραγγελίας όμως είναι αυτή που κάνει την διαφορά και πρέπει να βρείτε μία υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν φόρμες για να βάλετε τα προϊόντα που έχετε προς πώληση.
Η φόρμα που έχω φτιάξει για να σας δώσω ένα παράδειγμα έχει φτιαχτεί με το jotformeu.com και νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες δωρεάν φόρμες που υπάρχουν. Στην δωρεάν έκδοση για κάθε φόρμα δικαιούσαι 100 παραγγελίες μετά πρέπει να κάνεις νέα. Σε κάθε παραγγελία σου στέλνει το jotform e-mail και σε ενημερώνει ότι κάποιος έχει κάνει παραγγελία με όλα τα στοιχεία του που υπέβαλε στη φόρμα, τα προϊόντα και τα τεμάχια. Εσείς αν θέλετε στέλνετε e-mail ή καλείτε τον πελάτη για τις περαιτέρω λεπτομέριες της παράδοσης και πληρωμής.
Η φόρμα επίσης μπορεί να ενσωματωθεί και ακριβώς κάτω από το προϊόν όπως την βλέπετε παρακάτω.

ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ (COLOSTRUM) 150caps/400mg 42,00€ - 60caps/400mg 22,00€  Τιμή με έκπτωση 36,96€ / 19,36€
ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ
Το COLOSTRUM (αρχαίο: πύαρ) είναι «γάλα» των πρώτων ωρών και ημερών, που τα θηλαστικά παρέχουν στα νεογνά τους, ώστε να τα εφοδιάσουν με αντισώματα και θρεπτικές ουσίες. Έρχεται κατ’ ευθείαν από τους αγρούς της περιοχής Virginia της Αυστραλίας και προέρχεται από αγελάδες ελευθέρας βοσκής όπου μεγαλώνουν χωρίς ορμόνες, αντιβιοτικά και ύποπτες ζωοτροφές. Είναι αρίστης ποιότητος και περιέχει 29% αντισώματα. Είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια, μετά από εκτεταμένες επιστημονικές έρευνες, ότι αυτό είναι άκρως ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, διότι του παρέχει πολλούς και σημαντικούς παράγοντες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ είναι πολύ πιο θρεπτικό από το αντίστοιχο ανθρώπινο. Επιπλέον αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, αντιβακτηριδιακών ουσιών, παραγόντων ανάπτυξης και βιοενεργών συστατικών, όπως ανοσοσφαιρίνες. Ως διατροφικό συμπλήρωμα διασφαλίζει την επάρκεια βιοενεργών ουσιών σε ανηλίκους και ενήλικες, ιδιαίτερα στους δεύτερους μιας και το ανοσοποιητικό τους σύστημα εκφυλίζεται σημαντικά λόγω εφ’ ενός μεν της φυσιολογικής φθοράς, αφ’ ετέρου δε της κακής διατροφής και της διαβίωσης σε ρυπαρό και τοξικό περιβάλλον. Έχουν αναφερθεί πολλές και άμεσες ενέργειες του COLOSTRUM, από τις πρώτες κιόλας, ημέρες λήψης του.


<a href="http://www.jotformeu.com/form/50714335488358"  target="_blank" onclick="window.open(this.href, 'popupwindow', 'width=1000, height=750, resizable=no, scrollbars=yes, menubar=no, toolbar=no, status=no'); return false;">
<button style="width:140px; height:28px; background:#207907; color:#FFFFFF;  font: 14px Arial;">ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ</button></a>

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ widgetakia δεν μπορω να βρω τον κώδικα για" ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ E-SHOP BUY BUTTON ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ POP
    UP WINDOW" μπορεις να με βοηθήσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κώδικας βρίσκεται κατω ακριβώς απο τη photo του προϊόντος (COLOSTRUM). Απλά πρέπει να βάλεις ένα δικό σου λινκ που να οδηγεί σε δικιά σου φόρμα παραγγελίας.

      Διαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.