• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ POWERPOINT SLIDESHOW ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE DRIVE

GOOGLE SLIDES
ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ POWERPOINT SLIDESHOW ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE DRIVE
Για να ενσωματώσουμε ένα powerpoint slideshow που θα βρίσκεται στο google drive μας πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει τις παρουσιάσεις Google, μία πρόσθετη εφαρμογή για Google drive που θα την εγκαταστήσουμε μέσα από το chrome store στην διεύθυνση https://chrome.google.com/webstore/search/slides Μετά πάμε στο google drive μας και πατάμε το κόκκινο κουμπί ΝΕΟ και επιλέγουμε παρουσιάσεις google

Όταν ανοίξουν οι παρουσιάσεις πάμε στο μενού Αρχείο και επιλέγουμε διαμόρφωση σελίδας και διαλέγουμε την αναλογία που θα έχει η παρουσίαση 4Χ3, 16Χ9 ή 16Χ10. Μετά πατάμε εισαγωγή εικόνας στην διαφάνεια και ανοίγει ένα μενού με 6 επιλογές πηγών μεταφόρτωσης εικόνας. Επιλέγουμε αυτή που έχουμε τις εικόνες μας και εισάγουμε την εικόνα μας. Μετά πατάμε το κουμπί + που βρίσκεται κάτω από το μενού αρχείο για να εισάγουμε νέα διαφάνεια και μετά πάλι πατάμε εισαγωγή νέας εικόνας και αυτό μέχρι να ολοκληρώσουμε όλο το slideshow με τις εικόνες που θέλουμε. Μετά πατάμε από το μενού αρχείο την επιλογή δημοσίευση στον ιστό και μετά ενσωμάτωση. Παίρνουμε τον κωδικα που μας δίνει αφού επιλέξουμε το μέγεθος και τσεκάρουμε τα κουτάκια της αυτόματης αναπαραγωγής και επανεκκίνησης του slideshow. Τον κώδικα τον βάζουμε σε κάποια σελίδα ή σε όποιο gadget θέλουμε αν ταιριάζουν οι διαστάσεις που θα έχει. Δείτε παρακάτω πως θα φαίνεται το slideshow και ένα βίντεο με περισσότερες λεπτομέριες για την ενσωμάτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.