• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

COMMENTS BOX
ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
Για να βάλετε στα δεξια του τίτλου ανάρτησης ένα κουτάκι με τον αριθμό των σχολίων που έχουν γίνει σε αυτήν την ανάρτηση πρέπει να πάτε στην επεξεργασία του προτύπου σας και να αναζητήσετε την γραμμή ]]></b:skin> και ακριβώς από πάνω της να επικολλήσετε την παρακάτω γραμμή κώδικα.
.comment-bubble {float:right; width:40px; height:30px; background:#173374; margin-top:-4px; margin-right:-4px; text-align:center;}

Μετά πρέπει να βρείτε την εξής γραμμή κώδικα <h3 class='post-title entry-title' itemprop='name'> η οποία προσέξτε υπάρχει 2 φορές μέσα στο πρότυπο με διαφορά 100 γραμμές η μία από την άλλη. Εσείς θα βρείτε την δεύτερη και ακριβώς από κάτω της θα επικολλήσετε τον παρακάτω κώδικα. Μετά σώστε το πρότυπο σας και δείτε αν το κουτάκι είναι στη θέση που το θέλετε. Αν είναι χαληλότερα ή δεξιότερα ή είναι μεγάλο αλλάξτε τις διαστάσεις του και τις αποστάσεις του καθώς και το background του αλλάζοντας τα γαλάζια νούμερα στην πρώτη γραμμή κώδικα που βάλατε αμέσως πρίν την γραμμή ]]></b:skin>.


<b:if cond='data:post.allowComments'> <a class='comment-bubble' expr:href='data:post.addCommentUrl' expr:onclick='data:post.addCommentOnclick'><data:post.numComments/></a> </b:if>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.