• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΑ BACKGROUND ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300KB

BACKGROUND
ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΑ BACKGROUND ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300KB
Για να βάλουμε μία εικόνα για background στο blog μας η οποία να είναι πάνω από το όριο των 300KB που βάζει ο blogger πρέπει να πάμε στην επεξεργασία του προτύπου μας και αναζητούμε με την βοήθεια των πλήκτρων Ctrl+F το body.background το οποίο βρίσκεται στην ενότητα /* Variable definitions και μεταξύ των γραμμών 140-160. Ο κώδικας σε εκείνο το σημείο θα εμφανίζεται κάπως έτσι.


<Variable name="body.background" description="Body Background" type="background"
       color="$(body.background.color)"
       default="$(color) none repeat scroll top left" value="$(color) url(https://lh5.googleusercontent.com/-9XI-dj4-L_k/VUIq9XHNBSI/AAAAAAAAREY/u9_yazUzzpY/w1600-h1000-no/LEYKADA-42.jpg) no-repeat fixed top center"/>


Εσείς απλά αλλάξτε το μώβ link της εικόνας με την δικιά σας εικόνα την οποία έχετε ανεβάσει σε ένα λεύκωμα του google+. To no-repeat fixed top center είναι το κεντράρισμα της εικόνας background και καλό θα ήταν να το αφήσετε έτσι ή αν δεν το έχει έτσι το πρότυπό σας αντιγράψτε το παραπάνω. Εφόσον ανεβάσετε την εικόνα σας στο google+ το link που θα σας δώσει κάνοντας δεξί  κλίκ πάνω της έχει μέσα του και τις 2 διαστάσεις της εικόνας πλάτος και ύψος τις οποίες έχω επισημάνει με γαλάζιο χρώμα. Αυτές τις διαστάσεις τις αλλάζετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μία μέση διάσταση είναι 1600Χ900 ή οποία δείχνει καλύτερα στις περισσότερες οθόνες. Σώστε το πρότυπό σας και τελιώσατε.

2 σχόλια:

  1. anevazo thn fotografia mou sto drive apo ekei k meta pes mou s eparakao tis energeies pos mporo na parw to link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανέβασε την εικόνα στο drive και μετά κάνε διπλό κλίκ πάνω της για να την προβάλεις αφου προβληθεί μέσα στον viewer του google drive πατάς πάνω στο μενού του viewer τις τελίτσες και επιλέγεις κοινή χρήση και μετά λήψη συνδέσμου κοινής χρήσης. Αντιγράφεις μόνο το id της εικόνας και μπροστά από το id βάζεις το https://googledrive.com/host/ και όλο μαζί θα είναι https://googledrive.com/host/0B-vcuiGpU5RUWC15ZGJGdll1WEk αυτό είναι το λινκ που πρέπει να βάλεις μέσα σε κώδικα συνοδευόμενο με width="600" height="400" και τέλος.

      Διαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.