• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ 404 ERROR PAGE ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ

404 error page
ΑΝΑΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ 404 ERROR PAGE ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ
Σε περίπτωση που η σελίδα που οδηγήθηκε ο αναγνώστης έχει διαγραφεί ή δεν είναι σωστό το url της βγαίνει ένα μήνυμα λάθους 404 και εμφανίζεται ένα κείμενο που λέει "Συγγνώμη, η σελίδα που ψάχνατε σε αυτό το blog δεν υπάρχει". Αν θέλετε με το παρακάτω script μορείτε να ανακατευθύνετε όλες τις 404 error σελίδες στην αρχική μας σελίδα. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις Προτιμήσεις αναζήτησης "Η Προσαρμοσμένη σελίδα δεν βρέθηκε" κάνετε κλικ στο επεξεργασία. Αντιγράψτε τον παρακάτω κώδικα και επικολλήστε τον μέσα στο πλαίσιο. Μετά πατήστε το κουμπί "Αποθήκευση αλλαγών".


Η σελίδα αυτή δεν υπάρχει πια και θα ανακατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα.
<script>
my_redirect = setTimeout(function() { location.pathname= "/" },5000);
</script>

Την πρώτη γραμμή με τα πορτοκαλί γράμματα (δηλαδή το μήνυμα) μπορείτε να το αλλάξετε με το δικό σας μήνυμα που θέλετε να εμφανίζεται.
Ο αριθμός 5000 αφορά την καθυστέρηση μέχρι να γίνει η ανακατεύθυνση και είναι σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, μπορείτε να τον αλλάξετε σε άλλη τιμή, μεγαλύτερη ή μικρότερη όπως σας εξυπηρετεί (όσο πιο μικρός είναι ο αριθμός τόσο πιο γρήγορα θα ανακατευθήνεται η σελίδα).


Αν θέλετε να δείτε αν λειτουργεί προσθέστε ένα οποιοδήποτε χαρακτήρα στο τέλος της διεύθυνσης url μιας οποιασδήποτε σελίδας του blog σας (εκτός της αρχικής). Λογικά θα δείτε το μήνυμα «Η σελίδα αυτή δεν υπάρχει πια και θα ανακατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα.» και μετά από 5 δευτερόλεπτα θα ανακατευθυνθείτε στην αρχική σελίδα του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.