• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΒΑΖΩ POP UP MESSAGE WINDOW

POP UP WINDOW
ΠΩΣ ΒΑΖΩ POP UP MESSAGE WINDOW
Για να βάλουμε ένα pop up message window σε κάποιες αναρτήσεις μας πρέπει να προσθέσουμε ένα script στο τέλος του κώδικα της ανάρτησης και αφού έχουμε βάλει στην ανάρτηση αυτή read more για να μην εκτελείται το script στην αρχική σελίδα μας που μπορεί να έχει 10-15 αναρτήσεις χωρίς read more. Καλό είναι οι αναρτήσεις να κόβονται στην πρώτη παράγραφο με read more για να μπορείτε να παρουσιάσετε στην αρχική σας σελίδα πάνω από 10-15 χωρίς ο επισκέπτης να κάνει ατελέιωτο scrolling με το mouse για να διαβάσει τους τίτλους των αναρτήσεών σας.

Για να βάλετε τον παρακάτω κώδικα πατάτε επεξεργασία σε μία ανάρτηση και μετά πατάτε το κουμπί HTML για να φανεί ο κώδικας της ανάρτησής σας. Μετά πάτε στο τέλος και επικολλάτε τον παρακάτω κώδικα και ενημερώνετε την ανάρτηση. Μπορείτε να αλλάξετε την θέση του pop up window αλλάζοντας το top=0 και το left=0, καθώς και τις διαστάσεις του αλλάζοντας το height=300 και το width=450. Επίσης αλλάζετε τα χρώματα του backround και του κειμένου αλλάζοντας τους κωδικούς των χρωμάτων τους όπως π.χ. αυτόν color='#FF1111'. Το μέγεθος και ο τύπος της γραμματοσειράς αλλάζουν αλλάζοντας το font size='3' και το face='Arial' αντίστοιχα. Αλλάξτε και τα μηνύματα που έχουν πορτοκαλί χρώμα καθώς και τα links που είναι με πράσινο χρώμα και είστε έτοιμοι.
Προσοχή ο κώδικας να πάει κυριολεκτικά στο τέλος κάτω και από το τελευταίο </div>. Αν δεν ανοίξει το pop up window κοιτάξτε πάνω δεξιά στον browser σας θα γράφει αποκλείστηκε αναδυόμενο παράθυρο πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του browser και επιτρέψτε να ανοίγουν τα αναδυόμενα παράθυρα. Μπορείτε επίσης να πατήσετε πάνω στο «αποκλείστηκε αναδυόμενο παράθυρο» και να επιλέξετε να επιτρέπετε πάντοτε για αυτή την τοποθεσία.

<script>
OpenWindow=window.open("","newwin","top=0, left=0,height=300,width=450,toolbar=no,scrollbars="+scroll+",menubar=no");
OpenWindow.document.write("<TITLE>ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ</TITLE>")
OpenWindow.document.write("<body bgcolor=#FAF099>")
OpenWindow.document.write("<font size='5' face='Arial' color='#FF1111'><b>ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ !</b></font></br>")
OpenWindow.document.write("<font size='4' face='Arial' color='#070FFA'><b>ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ</b></font></br>")
OpenWindow.document.write('<a href="http://the-best-widgets.blogspot.gr/2015/03/mega-menu-gadget.html" target="_blank">MEGA MENU ΑΠΛΟ ΣΑΝ GADGET</a></br>');
OpenWindow.document.write('<a href="http://the-best-widgets.blogspot.gr/2014/11/horizontal-menu-fb.html">ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΝ GADGET 1ο</a></br>');
OpenWindow.document.write('<a href="http://the-best-widgets.blogspot.gr/2014/11/orizontio-menu.html">ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΝ GADGET 2ο</a></br>');
OpenWindow.document.write('<a href="http://the-best-widgets.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html">ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΜΕΝΟΥ ΜΕ ΥΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΝ GADGET 3ο</a>');
OpenWindow.document.write("<p><font size='3' face='Arial' color='#000000'>Μπορείς να δείς όλες τις αναρτήσεις μου στην σελίδα ALL MY POSTS στο οριζόντιο μενού αμέσως μετά την αρχική σελίδα.</p></font>")
OpenWindow.document.write("<p><font size='3' face='Arial' color='#000000'> Μπορείς να δείς τα περισσότερα widgets σε λειτουργία στο DEMO BLOG μου πατώντας το παρακάτω link.</font></p>")
OpenWindow.document.write('<a href="https://my-posts-1.blogspot.com" target="_blank">DEMO BLOG</a>');
OpenWindow.document.close()
</script>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.