• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΒΑΖΩ TEXT BOX ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Νο 3

ΤΕΧΤ ΒΟΧ
ΠΩΣ ΒΑΖΩ TEXT BOX ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Νο 3
Με τον παρακάτω κώδικα μπορούμε να βάλουμε ένα ή περισσότερα κουτία κειμένου μέσα στην ανάρτησή μας με scroll bar, πλαίσιο, επιθυμητές διαστάσεις, ξεχωριστό background και χρώμα κειμένου αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε 2 ή περισσότερα τέτοια κουτιά κειμένου το ένα δίπλα στο άλλο. Ανοίξτε μια νέα ανάρτηση και πατήστε το κουμπί HTML για να δείτε τον κώδικα της ανάρτησης. Σβήστε τις 2 ή 3 γραμμές κώδικα που μπορεί να περιέχει η ανάρτηση και επικολλήστε τους παρακάτω 4 ξεχωριστούς κώδικες όχι όλους αλλά αυτούς που θέλετε και ταιριάζουν στο ιστολόγιό σας.
Ο κώδικας του κάθε κουτιού κειμένου αρχίζει με <div και τελειώνει με </div>.Μετά πατήστε το κουμπί σύνθεση που βρίσκετε στην μπάρα του editor του blogger για να φύγετε από την διάταξη του κώδικα HTML και να βλέπετε κανονικά πως θα φαίνεται η ανάρτηση. Μετά αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενό σας αμέσως μετά το Aή το Β►ή το Cή το D►. Αν το κείμενό σας είναι μορφωποιημένο μέσα από το WORD και έχει έγχρωμες επικεφαλίδες και έγχρωμες τονισμένες λέξεις τότε θα τις έχει και το κουτί κειμένου. Αν δεν έχει θα έχει το στυλ που έχετε ορίσει στον κάθε κώδικα του κουτιού. Μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις των κουτιών αλλάζοντας τα γαλάζια νούμερα του width:ΧΧΧpx; και του height:ΧΧΧpx; έτσι ώστε να προσαρμόσετε τα κουτιά στο πλάτος της ανάρτησης που διαθέτετε.

<div style="background-color: #173374; border:2px solid #FFFF00; color: white; width: 950px; height: 200px; line-height: 20px; overflow: scroll; padding: 5px; ">A►</div>

<div style="background-color: #661111; border:2px solid #FFFF00; color: white; width: 850px; height: 200px; line-height: 20px; overflow: scroll; padding: 5px;">B►</div>

<div style="background-color: #255720; border:2px solid #FFFF00; color: white; width: 750px; height: 200px; line-height: 20px; overflow: scroll; padding: 5px; ">C►</div>

<div style="background-color: #333333; border:2px solid #FFFF00; color: white; width: 650px; height: 200px; line-height: 20px; overflow: scroll; padding: 5px;">D►</div>

A►Με τον παρακάτω κώδικα μπορούμε να βάλουμε ένα ή περισσότερα κουτία κειμένου μέσα στην ανάρτησή μας με scroll bar, πλαίσιο, επιθυμητές διαστάσεις, ξεχωριστό background και χρώμα κειμένου αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε 2 ή περισσότερα τέτοια κουτιά κειμένου το ένα δίπλα στο άλλο. Ανοίξτε μια νέα ανάρτηση και πατήστε το κουμπί HTML για να δείτε τον κώδικα της ανάρτησης. Σβήστε τις 2 ή 3 γραμμές κώδικα που μπορεί να περιέχει η ανάρτηση και επικολλήστε τους παρακάτω 4 ξεχωριστούς κώδικες όχι όλους αλλά αυτούς που θέλετε και ταιριάζουν στο ιστολόγιό σας. Ο κώδικας του κάθε κουτιού κειμένου αρχίζει με <div και τελειώνει με </div>. Μετά πατήστε το κουμπί σύνθεση που βρίσκετε στην μπάρα του editor του blogger για να φύγετε από την διάταξη του κώδικα HTML και να βλέπετε κανονικά πως θα φαίνεται η ανάρτηση. Μετά αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενό σας αμέσως μετά το Aή το Β►ή το Cή το D►. Αν το κείμενό σας είναι μορφωποιημένο μέσα από το WORD και έχει έγχρωμες επικεφαλίδες και έγχρωμες τονισμένες λέξεις τότε θα τις έχει και το κουτί κειμένου. Αν δεν έχει θα έχει το στυλ που έχετε ορίσει στον κάθε κώδικα του κουτιού. Μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις των κουτιών αλλάζοντας τα γαλάζια νούμερα του width:ΧΧΧpx; και του height:ΧΧΧpx; έτσι ώστε να προσαρμόσετε τα κουτιά στο πλάτος της ανάρτησης που διαθέτετε.
B►Με τον παρακάτω κώδικα μπορούμε να βάλουμε ένα ή περισσότερα κουτία κειμένου μέσα στην ανάρτησή μας με scroll bar, πλαίσιο, επιθυμητές διαστάσεις, ξεχωριστό background και χρώμα κειμένου αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε 2 ή περισσότερα τέτοια κουτιά κειμένου το ένα δίπλα στο άλλο. Ανοίξτε μια νέα ανάρτηση και πατήστε το κουμπί HTML για να δείτε τον κώδικα της ανάρτησης. Σβήστε τις 2 ή 3 γραμμές κώδικα που μπορεί να περιέχει η ανάρτηση και επικολλήστε τους παρακάτω 4 ξεχωριστούς κώδικες όχι όλους αλλά αυτούς που θέλετε και ταιριάζουν στο ιστολόγιό σας. Ο κώδικας του κάθε κουτιού κειμένου αρχίζει με <div και τελειώνει με </div>. Μετά πατήστε το κουμπί σύνθεση που βρίσκετε στην μπάρα του editor του blogger για να φύγετε από την διάταξη του κώδικα HTML και να βλέπετε κανονικά πως θα φαίνεται η ανάρτηση. Μετά αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενό σας αμέσως μετά το Aή το Β►ή το Cή το D►. Αν το κείμενό σας είναι μορφωποιημένο μέσα από το WORD και έχει έγχρωμες επικεφαλίδες και έγχρωμες τονισμένες λέξεις τότε θα τις έχει και το κουτί κειμένου. Αν δεν έχει θα έχει το στυλ που έχετε ορίσει στον κάθε κώδικα του κουτιού. Μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις των κουτιών αλλάζοντας τα γαλάζια νούμερα του width:ΧΧΧpx; και του height:ΧΧΧpx; έτσι ώστε να προσαρμόσετε τα κουτιά στο πλάτος της ανάρτησης που διαθέτετε.
C►Με τον παρακάτω κώδικα μπορούμε να βάλουμε ένα ή περισσότερα κουτία κειμένου μέσα στην ανάρτησή μας με scroll bar, πλαίσιο, επιθυμητές διαστάσεις, ξεχωριστό background και χρώμα κειμένου αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε 2 ή περισσότερα τέτοια κουτιά κειμένου το ένα δίπλα στο άλλο. Ανοίξτε μια νέα ανάρτηση και πατήστε το κουμπί HTML για να δείτε τον κώδικα της ανάρτησης. Σβήστε τις 2 ή 3 γραμμές κώδικα που μπορεί να περιέχει η ανάρτηση και επικολλήστε τους παρακάτω 4 ξεχωριστούς κώδικες όχι όλους αλλά αυτούς που θέλετε και ταιριάζουν στο ιστολόγιό σας. Ο κώδικας του κάθε κουτιού κειμένου αρχίζει με <div και τελειώνει με </div>. Μετά πατήστε το κουμπί σύνθεση που βρίσκετε στην μπάρα του editor του blogger για να φύγετε από την διάταξη του κώδικα HTML και να βλέπετε κανονικά πως θα φαίνεται η ανάρτηση. Μετά αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενό σας αμέσως μετά το Aή το Β►ή το Cή το D►. Αν το κείμενό σας είναι μορφωποιημένο μέσα από το WORD και έχει έγχρωμες επικεφαλίδες και έγχρωμες τονισμένες λέξεις τότε θα τις έχει και το κουτί κειμένου. Αν δεν έχει θα έχει το στυλ που έχετε ορίσει στον κάθε κώδικα του κουτιού. Μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις των κουτιών αλλάζοντας τα γαλάζια νούμερα του width:ΧΧΧpx; και του height:ΧΧΧpx; έτσι ώστε να προσαρμόσετε τα κουτιά στο πλάτος της ανάρτησης που διαθέτετε.
D►Με τον παρακάτω κώδικα μπορούμε να βάλουμε ένα ή περισσότερα κουτία κειμένου μέσα στην ανάρτησή μας με scroll bar, πλαίσιο, επιθυμητές διαστάσεις, ξεχωριστό background και χρώμα κειμένου αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε 2 ή περισσότερα τέτοια κουτιά κειμένου το ένα δίπλα στο άλλο. Ανοίξτε μια νέα ανάρτηση και πατήστε το κουμπί HTML για να δείτε τον κώδικα της ανάρτησης. Σβήστε τις 2 ή 3 γραμμές κώδικα που μπορεί να περιέχει η ανάρτηση και επικολλήστε τους παρακάτω 4 ξεχωριστούς κώδικες όχι όλους αλλά αυτούς που θέλετε και ταιριάζουν στο ιστολόγιό σας. Ο κώδικας του κάθε κουτιού κειμένου αρχίζει με <div και τελειώνει με </div>. Μετά πατήστε το κουμπί σύνθεση που βρίσκετε στην μπάρα του editor του blogger για να φύγετε από την διάταξη του κώδικα HTML και να βλέπετε κανονικά πως θα φαίνεται η ανάρτηση. Μετά αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενό σας αμέσως μετά το Aή το Β►ή το Cή το D►. Αν το κείμενό σας είναι μορφωποιημένο μέσα από το WORD και έχει έγχρωμες επικεφαλίδες και έγχρωμες τονισμένες λέξεις τότε θα τις έχει και το κουτί κειμένου. Αν δεν έχει θα έχει το στυλ που έχετε ορίσει στον κάθε κώδικα του κουτιού. Μπορείτε να αλλάξετε τις διαστάσεις των κουτιών αλλάζοντας τα γαλάζια νούμερα του width:ΧΧΧpx; και του height:ΧΧΧpx; έτσι ώστε να προσαρμόσετε τα κουτιά στο πλάτος της ανάρτησης που διαθέτετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.