• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ BLOGGER

ΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟΝ BLOGGER.
Για να προσθέσουμε παραπάνω από 20 στατικές σελίδες στο blogger πρέπει πρώτα να έχουμε ήδη δημοσιεύσει 20 σελίδες. Αφού το έχουμε κάνει αυτό επιλέγουμε μία σελίδα και πατάμε από κάτω της «επεξεργασία». Δείτε εδώ το screenshot-1. Μόλις ανοίξει η επεξεργασία της σελίδας αντιγράφουμε το url αυτής της σελίδας από την γραμμή διεύθυνσης του browser μας με δεξί κλίκ και copy. Δείτε εδώ το screenshot-2. Αμέσως μετά κάνουμε paste την διεύθυνση αυτή σε ένα έγγραφο του word ή του Notepad και την αποθηκεύουμε γιατί θα την χρειαστούμε αργότερα.
Μετά βγαίνουμε από την επεξεργασια της σελίδας αυτής και πηγαίνουμε και πατάμε κάτω από το όνομά της το link διαγραφή. Δείτε εδώ το screenshot-3. Τώρα έχουμε μία σελίδα λιγότερη δηλ. 19 σελίδες. Πατάμε νέα σελίδα και δημιουργούμε μία καινούργια (όχι την ίδια που σβήσαμε). Αφού δημιουργήσουμε μία καινούργια θα έχουμε 20 σελίδες. Τώρα θα επαναφέρουμε την σελίδα που σβήσαμε και αποθηκευσαμε το link επεξεργασίας της σε ένα έγγραφο word ή notepad. Παίρνουμε το link αυτό και το επικολλάμε στην γραμμή διεύθυνσης του browser μας και πατάμε enter. Αμέσως θα εμφανιστεί η παλιά μας σελίδα έτοιμη για επεξεργασία. Εμείς απλά θα πατήσουμε το κουμπί ενημέρωση και αυτή θα είναι η 21η σελίδα μας. Δείτε εδώ το screenshot-4. Την ίδια διαδικασία θα επαναλάβουμε και για τις υπόλοιπες σελίδες που θέλουμε να προσθέσουμε. Δηλαδή σβήνουμε την 20η σελίδα, δημιουργούμε μια νέα η οποία θα είναι η 21η ή η 31η και μετά επαναφέρουμε την 20η σελίδα ή την 30ή ανάλογα πόσες έχουμε προσθέσει.

1 σχόλιο:

  1. Εμένα μου έβγαζε μέχρι 10 σελίδες έκανα οτι διάβασα και δουλεύει κανονικά !!!
    ευχαριστώ!!!
    www.katarraktisvillage.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.