• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΟΙ 40 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ BROWSERS

BEST BROWSERS
ΟΙ 40 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ BROWSERS (Top 40 Browsers)
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους 40 καλύτερους browsers που υπάρχουν στο διαδύκτιο. Είναι ταξινομημένoi με βάση το alexa rank που έχει ο κάθε ένας. Αν σας ενδιαφέρει το ασφαλές σερφάρισμα τότε καλό θα ήταν να εγκαταστήσετε τον Tor browser ο οποίος έχει σχεδιαστεί για όποιον θέλει να βελτιώσει την ασφάλεια και την προστασία του στο διαδίκτυο. Μπορεί να σας βοηθήσει στην ανωνυμοποίηση της περιήγησης στο διαδίκτυο και της δημοσίευσης, στην ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, και σε άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο TCP.
Για επαγγελματίες χρήστες, αυτό σημαίνει ότι οι εμπιστευτικές ανταλλαγές πληροφοριών μπορούν να κρατηθούν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και για πιο γενικούς χρήστες, σημαίνει ότι οι ISPs, οι keyloggers και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού δεν μπορούν να εντοπίσουν τις δραστηριότητές σας εύκολα.

Λειτουργεί μετακινώντας τη κυκλοφορία γύρω από ένα κατανεμημένο δίκτυο διακομιστών που αποκαλεί "δρομολογητές κρεμμύδια" (εξ ου και το λογότυπο). Η διεπαφή του Tor σας επιτρέπει εύκολα να το ενεργοποιείτε και να το απενεργοποιείτε με βάση το πότε θα πρέπει να συνδεθείτε στο διαδίκτυο ανώνυμα - δεν χρειάζεται να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας όταν το κάνετε. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διάφορες σήραγγες proxy που βασίζονται σε έναν παγκόσμιο χάρτη που εμφανίζει ακριβώς πού βρίσκεται ο καθένας .

Για να ελέγξετε εάν δουλεύει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον συνδεδεμένο "Ανιχνευτή Tor" για να δείτε αν σερφάρετε ανώνυμα ή όχι. Η σύνδεση μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, ανάλογα με το πόσοι χρήστες είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο ανά πάσα στιγμή, αλλά συνήθως είναι πολύ γρήγορη. Το λογότυπο κρεμμύδι του Tor γίνεται από κίτρινο πράσινο στη γραμμή εργασιών σας όταν έχει επιτευχθεί μία επιτυχημένη σύνδεση.

Το Tor είναι ένα απλό, καλά οργανωμένο και αποτελεσματικό εργαλείο για όποιον ανησυχεί σχετικά με την ασφάλεια ή τις εισβολές στην ιδιωτική του ζωή στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.