• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ GIF ΓΙΑ BACKGROUND

GIF BACKGROUND
ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ GIF ΓΙΑ BACKGROUND
Μπορείτε να βάλετε για background αντί για μια σταθερή εικόνα, μία κινούμενη εικόνα GIF η οποία θα επαναλαμβάνεται σαν πλακίδιο ή μπορεί αν είναι μεγάλου μεγέθους να μην επαναλαμβάνεται αλλά να είναι σταθερή. Αν η εικόνα αυτή είναι κάτω από 300ΚΒ την βάζετε με τον γνωστό τρόπο της μεταφόρτωσης μέσα από την προσαρμογή του blogger. Αν είναι μεγαλύτερη από 300ΚΒ τότε διαβάστε πώς θα την βάλετε σε αυτή την ανάρτηση.
Αν θέλετε να βάλετε την κινούμενη εικόνα GIF σαν background σε μία μεμονομένη ανάρτηση τότε πάρτε το url της εικόνας GIF και αντικαταστίστε το πράσινο url της εικόνας του παρακάτω κώδικα τον οποίο πρέπει να βάλετε στο τέλος του HTML κώδικα της αναρτησής σας. Παρακάτω έχω ενσωματώσει ένα φακελο από το google drive που έχει κινούμενες εικόνες GIF. Κατεβάστε όποιες σας αρέσουν και μεταφορτώστε τες στο blog σας.

<style>
.date-outer {background: url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxyO0uptac7fOb5O7Ax3qMaVD68VqC4vB6oX9Hyse51tD_Zc7wMOf5bv5hr0hxLnoBY8T1KliXavL7VydsasQ9BuT0ngpJGmZ44AhI78Zz9dYa7dpnDIRhYu9Dg1KzhAxm7VBtrStKXcaC/438-no/STARS-1.gif); background-repeat:repeat;}
</style>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.