• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ GOOGLE PHOTOS SLIDESHOW ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ

GOOGLE PHOTOS SLIDESHOW
ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ GOOGLE PHOTOS SLIDESHOW ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ
Αν θέλετε να ενσωματώσετε ένα Google photos slideshow στο blog σας συνδεθήτε στο google photos με το λογαριασμό του gmail σας και πηγαίνετε στα albums και πατήστε πάνω σε όποιο album θέλετε να βάλετε μέσα στο slideshow σας και μετά πατήστε πάνω δεξιά στις περισσότερες επιλογές να ανοίξει το μενού και μετά επίλέξτε «επιλογές». Θα ανοίξει ένα popup box και θα πρέπει να πατήσετε κοινοποίοηση.
Θα σας δώσει ένα link πάρτε το link αυτό του  άλμπουμ για κοινή χρήση και πηγαίνετε στη διεύθηνση https://www.publicalbum.org/blog/embedding-google-photos-albums και κάντε το επικόληση περίπου στη μέση της σελίδας σε ένα κουτάκι που από κάτω γράφει CREATE EMBED CODEΜετά πατήστε το κουμπί CREATE EMBED CODE και θα σας δώσει ένα κώδικα για να τον ενσωματώσετε στο blog σας. Στο παράθυρο αυτό πρίν αντιγράξετε τον κώδικα που σας δίνει κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να ξεκινάει το slideshow αυτόματα για να έχει τις δικές σας διαστάσεις και άλλα. Μετά πάρτε τον κώδικα και ενσωματώστε τον σε όποια σελίδα ή ανάρτηση θέλετε. Παρακάτω βλέπετε πώς θα είναι το slideshow σε λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.