• SANTORINI

    SANTORINI

  • SANTORINI

    SANTORINI

  • ZAKYNTHOS

    ZAKYNTHOS

  • LEYKADA

    LEYKADA

  • KEFALLONIA

    KEFALLONIA

  • KERKYRA

    KERKYRA

  • RODOS

    RODOS

GADGETS FOR BLOGS

YouTube GITHUB glitch.com JSBIN Start.me JSFIDDLE CODEPLY PASTEBIN.COM Repl.it CODEPEN CODEPEN

ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE DRIVE ΣΤΟ BLOG MOY

GOOGLE DRIVE VIDEO
ΠΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE DRIVE ΣΤΟ BLOG MOY
Για να ενσωματώσετε στο blog σας ένα δικό σας βίντεο που έχετε ανεβάσει σε ένα φάκελο του google drive πρέπει να πάτε στο φάκελο που βρίσκεται το βίντεο αυτό πρώτα και να πατήσετε πάνω του δεξί κλίκ και μετά κοινή χρήση. Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει πατήστε λήψη συνδέσμου κοινής χρήσης. Αντιγράψτε το σύνδεσμο που θα σας δώσει ο οποίος θα είναι αυτής της μορφής : https://drive.google.com/file/d/1LqyFXq-F_t1EHxuRkrcQTDy1ylQiVyKo/view?usp=sharing

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να πάρετε το file id με τα πράσινα γράμματα και να το βάλετε στον παρακάτω κώδικα με τα iframe και να ορίσετε τις διαστάσεις που θέλετε να έχει το βίντεό σας. Αντιγράψτε τον νέο κώδικα όπως διαμορφώθηκε με την εισαγωγή του file id του βίντεό σας σε όποιο σημείο του blog σας νομίζετε ότι ταιριάζουν οι διαστάσεις που επιλέξατε και δείτε το αποτέλεσμα. Το βίντεο θα εμφανίζεται όπως βλέπετε παρακάτω.

<iframe src="https://drive.google.com/file/d/1LqyFXq-F_t1EHxuRkrcQTDy1ylQiVyKo/preview" width="600" height="480"></iframe>


2 σχόλια:

  1. Πώς γίνεται να μην απενεργοποιείτε η δυνατότητα πλήρης οθόνης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει ένα κουμπί στην πάνω γωνία δεξιά στο βίντεο που αν το πατήσεις ανοίγει το βίντεο σε νέα καρτέλα και σε full screen. Δεν δουλεύει το κάτω κουμπί στο ενσωματομένο βίντεο απο google drive.

      Διαγραφή

► Γράψτε το σχόλιό σας στο λευκό κουτί και αν θέλετε να ειδοποιηθήτε για την απάντηση τσεκάρετε το κουτάκι "Να λαμβάνω ειδοποιήσεις".

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.